torsdag 27 januari 2011

Rödbetssallad med skinka och fetaost


                         En vacker rödbetssallad med skinka och fetaost.

Den här salladen var en smaklig överraskning. Den knaperstekta parmaskinkan gav en härlig touch till det hela. Även min man som var mycket tveksam tyckte att salladen var ok, speciellt då skinkan och fetaosten.
Att tänka på när man ska tillaga salladen är att det tar en stund att koka betorna, ca 25 minuter, och att det var lite bökigt att rensa dem. Parmaskinka i bit hittade jag inte så det fick bli skivad, när det gäller fetaosten struntade jag i lightvarianten och tog vanlig.
Har man bara lite framförhållning med koktiden för betorna så är det en rätt som går snabbt och lätt att fixa ihop. En sallad som inte bara smakar gott, den ser läcker ut också. Det här kommer jag att göra igen.
Länken till receptet har min kära svägerska lovat att fixa till, så den kommer snart. / Ammie
http://www.alltommat.se/recept/Rodbetssallad-med-skinka-och-fetaost-9744

1 kommentar: